SOLUTIONS

Wij bedenken, ontwerpen en produceren oplossingen voor zowel nieuwe als bestaande entertainment producten, displays en Interactive Demo Units (IDU’s). YourNext komt tot de meest efficiënte, professionele en gebruiksvriendelijke entertainment oplossingen. Hierbij draait het om de beleving, een beleving waarbij de eindgebruiker centraal staat!

SHOWCASE

 • YourNext heeft de set-ups gefaciliteerd voor het aller eerste Spinnin’ Records Gaming Tournament. Het event had een toffe en professionele uitstraling waar we veel complimenten over hebben gehad. De samenwerking met YourNext was soepel, prettig en zeker voor herhaling vatbaar

  Spinnin' Records
  Spinnin' Records Romy Verhoeven
 • Activision doet al vanaf het eerste moment zaken met YourNext vanwege hun professionele houding en manier van aanpakken. Alles kan en als het niet lukt is er altijd een oplossing te vinden. Sam werkt super efficiënt en komt altijd alle afspraken na. Wanneer je event via YourNext plant heb je er zelf geen omkijken meer aan.

  Activision/Blizzard
  Activision/Blizzard Martijn Kroonstuiver
 • Niet alleen hadden Sam en zijn team alles tot in de puntjes verzorgd, ook waren zij een waardevolle aanvulling op de verkoopactiviteiten van ons team. Op een zeer enthousiaste wijze geven ze invulling aan de wensen van de opdrachtgever en met hun uitgebreide kennis van zaken weten ze precies hoe de betreffende consument benaderd moet worden. Met YourNext op je event ben je verzekerd dat jouw klanten de beste beleving en benadering ontvangen.

  Video Service Nederland (VSN)
  Video Service Nederland (VSN) Matthieu van IJpen
 • Vanaf het begin was YourNext direct enthousiast over Fireroot en onze game, Rogue Reaper. Samen hebben we kunnen nadenken over de invulling van onze booth op Dreamhack in Zweden. Vanuit de gestuurde artwork heeft YourNext de branding fantastisch uitgewerkt op een 55 inch E-Case. Naast het makkelijke gebruik gaf het grote scherm samen met de bestickerde case een professionele indruk richting de vele bezoekers. De prettige samenwerking met YourNext is wat ons betreft zeker voor herhaling vatbaar!

  Fireroot Studios
  Fireroot Studios Joeri Wagner
 • Altijd tot in de puntjes verzorgt en top kwaliteit! Op Sam en z'n team kan je bouwen!

  PinkPop
  PinkPop Jasmijn Gaemers
 • Van het plannen van events, tot het ontwerpen, bemannen en bouwen van stands, YourNext biedt een professionele all-round oplossing voor alles omtrent events. Het is een gepassioneerd, professioneel en pro-actief bedrijf en ze zijn erg gemakkelijk in de omgang. Ik kan YourNext aanraden voor iedereen die op zoek is naar all-round verzorging van events.

  SOEDESCO
  SOEDESCO Bas de Jonge
 • YourNext heeft bij ons zowel een FIFA toernooi voor collega’s als een toernooi voor klanten georganiseerd. Over alles is nagedacht, van de toernooiopzet tot de mogelijkheid om te blijven gamen wanneer je bent uitgeschakeld! De gepersonaliseerde FIFA kasten en bankjes zorgden ervoor dat het er enorm professioneel uitzag. Mede dankzij YourNext zijn beide toernooien een unieke ervaring geworden waar men het nog regelmatig over heeft.

  Rabobank
  Rabobank Ted Vonk
 • Sam heeft in zijn functie als Event Producer dagelijks laten zien dat hij game events als één van de besten in de markt snapt. Hij weet precies wat gamers willen, hoe opdrachtgevers denken en zet altijd die extra stap. Zijn oog voor detail combineert hij grandioos met de grote lijnen en het motiveren van een team. Een aanwinst voor het Nederlandse event landschap.

  The Game Syndicate (TGS)
  The Game Syndicate (TGS) Jeroen Kraak
 • Hele fijne samenwerking! Gezellige jongens, alles netjes opgebouwd en zeer professioneel wat ze hebben neergezet voor ons Mario Kart bedrijventoernooi. De communicatie in aanloop naar het evenement verliep erg prettig en onze collega's en gasten waren erg onder de indruk over de uitstraling en het materiaal.

  VI Company
  VI Company Charlie van den Heerik
 • Via BrashEsports zijn wij in contact gekomen met YourNext. Zij hebben tijdens de Luchtmachtdagen 2019 de Gaming Area in onze #NEXTGEN AIRPOWER-tent tot in detail verzorgd. De gepersonaliseerde Koninklijke Luchtmacht/WerkenbijDefensie game cases zijn zo gaaf geworden! Dit deel van de tent zat de hele dag vol. Sam en zijn team zijn ontzettend flexibel, creatief en prettig in de omgang. Ze dachten mee over de beste opstelling, hebben oog voor detail en kwamen hun afspraken goed na. Je kunt er op vertrouwen dat YourNext goed werk levert. Wij waren erg tevreden!

  Ministerie van Defensie
  Ministerie van Defensie Megan van den Belt
 • Sinds wij zijn gestart met FC Utrecht esports, organiseren wij al onze activiteiten en oplossingen met YourNext. Hierbij bespreken wij zowel de wensen van ons als die van onze partners, om zo tot professionele evenementen en zelfs een compleet ingerichte game-skybox te realiseren.

  FC Utrecht
  FC Utrecht Sonny van Kranenburg
 • Dankzij een professionele aanpak, moderne FIFA-cases met de gewenste branding en een zeer soepele en flexibele werkhouding is een samenwerking met YourNext absoluut aan te raden. Sam en zijn team denken met alles mee en hebben een passie voor gamen en de ‘experience’ die daarbij hoort.

  ADO Den Haag
  ADO Den Haag Koen Jans
 • Super fijne samenwerking! Voor een event met studenten wilden wij graag, voor tijdens de borrel, wat leuke spellen. Sam dacht goed met ons mee en kwam met een goed voorstel. Op de dag zelf waren ze ruim op tijd waardoor alles snel en netjes opgebouwd werd. Avond is goed verlopen en studenten waren allemaal razend enthousiast! Wij zullen Sam en zijn team zeker nog vaker inzetten!

  Bol.com
  Bol.com Esmee Overbeek

Are You Next?