SOLUTIONS

Wij bedenken, ontwerpen en produceren oplossingen voor zowel nieuwe als bestaande entertainment producten, displays en Interactive Demo Units (IDU’s). YourNext komt tot de meest efficiënte, professionele en gebruiksvriendelijke entertainment oplossingen. Hierbij draait het om de beleving, een beleving waarbij de eindgebruiker centraal staat!

SHOWCASE

 • Altijd tot in de puntjes verzorgt en top kwaliteit! Op Sam en z'n team kan je bouwen!

  PinkPop
  PinkPop Jasmijn Gaemers
 • Super fijne samenwerking! Voor een event met studenten wilden wij graag, voor tijdens de borrel, wat leuke spellen. Sam dacht goed met ons mee en kwam met een goed voorstel. Op de dag zelf waren ze ruim op tijd waardoor alles snel en netjes opgebouwd werd. Avond is goed verlopen en studenten waren allemaal razend enthousiast! Wij zullen Sam en zijn team zeker nog vaker inzetten!

  Bol.com
  Bol.com Esmee Overbeek
 • Niet alleen hadden Sam en zijn team alles tot in de puntjes verzorgd, ook waren zij een waardevolle aanvulling op de verkoopactiviteiten van ons team. Op een zeer enthousiaste wijze geven ze invulling aan de wensen van de opdrachtgever en met hun uitgebreide kennis van zaken weten ze precies hoe de betreffende consument benaderd moet worden. Met YourNext op je event ben je verzekerd dat jouw klanten de beste beleving en benadering ontvangen.

  Video Service Nederland (VSN)
  Video Service Nederland (VSN) Matthieu van IJpen
 • YourNext heeft de set-ups gefaciliteerd voor het aller eerste Spinnin’ Records Gaming Tournament. Het event had een toffe en professionele uitstraling waar we veel complimenten over hebben gehad. De samenwerking met YourNext was soepel, prettig en zeker voor herhaling vatbaar

  Spinnin' Records
  Spinnin' Records Romy Verhoeven
 • Activision doet al vanaf het eerste moment zaken met YourNext vanwege hun professionele houding en manier van aanpakken. Alles kan en als het niet lukt is er altijd een oplossing te vinden. Sam werkt super efficiënt en komt altijd alle afspraken na. Wanneer je event via YourNext plant heb je er zelf geen omkijken meer aan.

  Activision/Blizzard
  Activision/Blizzard Martijn Kroonstuiver
 • YourNext heeft bij ons zowel een FIFA toernooi voor collega’s als een toernooi voor klanten georganiseerd. Over alles is nagedacht, van de toernooiopzet tot de mogelijkheid om te blijven gamen wanneer je bent uitgeschakeld! De gepersonaliseerde FIFA kasten en bankjes zorgden ervoor dat het er enorm professioneel uitzag. Mede dankzij YourNext zijn beide toernooien een unieke ervaring geworden waar men het nog regelmatig over heeft.

  Rabobank
  Rabobank Ted Vonk
 • Het was een fijne samenwerking met YourNext! Sam en zijn team hebben ons vanaf het begin op enthousiaste wijze bijgestaan en advies gegeven over de opbouw van onze eigen FIFA stand. Mede dankzij zijn hulp was het een prachtige dag met veel lachende kindergezichten die genoten van FC Utrecht en de game FIFA!

  FC Utrecht
  FC Utrecht Sonny van Kranenburg
 • Van het plannen van events, tot het ontwerpen, bemannen en bouwen van stands, YourNext biedt een professionele all-round oplossing voor alles omtrent events. Het is een gepassioneerd, professioneel en pro-actief bedrijf en ze zijn erg gemakkelijk in de omgang. Ik kan YourNext aanraden voor iedereen die op zoek is naar all-round verzorging van events.

  SOEDESCO
  SOEDESCO Bas de Jonge
 • Sam heeft in zijn functie als Event Producer dagelijks laten zien dat hij game events als één van de besten in de markt snapt. Hij weet precies wat gamers willen, hoe opdrachtgevers denken en zet altijd die extra stap. Zijn oog voor detail combineert hij grandioos met de grote lijnen en het motiveren van een team. Een aanwinst voor het Nederlandse event landschap.

  The Game Syndicate (TGS)
  The Game Syndicate (TGS) Jeroen Kraak

Are You Next?